Përfshin gjithshka

Video te Youtube dhe shkarkime te muzikes

Shkarkime te Facebook-ut

Shkarkime te Instagram-it

Konvertime te Youtube

Një applikacion që të lejon të shikosh, shkarkosh , dhe konvertosh muzikë pa limit, video dhe filma nga YouTube, Facebook,Instagram,Vimeo, dhe shumë e shumë faqe të tjera , absolutisht falas!


Alternative Downloads

Android app on AptoideDownload Videoder Video & Music Downloader
Shkarkues më i shpejtë për Video në Youtube dhe muzikë

30

M

Shkarkimet

550

K

Liket në Facebook

167

K

Google+

Si funksionon?

Me shume se 20 sajte na mbeshtesin dhe te reja shtohen gjdo jave

Perreth Videoder

Videoder eshte vendi perfekt per te gjithe ata qe duan te shkarkojne nga Youtube video dhe kenge te ndryshme. Shiko dhe shkarko kenge dhe video pa fund absolutisht falas

Lexo me shume

Karakteristikat e Aplikacionit

 Shkarkues për Facebook, Shkarkues për Youtube, Shkarkues për Instagram

Shkarko nga faqja tende e preferuar

Shkarko prej Facebook,Instagram,YouTube,Vimeo dhe shumë e shumë faqe të tjera. Faqe të reja janë duke u shtuar qdo ditë!

Lexo me shume
Luaj dhe shkarko video në Full HD dhe 4K

MP3,HD, Full HD, 4K

E dime se gjerat jane me mire kur jane te pastra dhe te qarta . Videoder ju jep kualitetin maksimal te mundshem . Mund te shikoni dhe shkarkoni deri ne rezolucione 4K

Lexo me shume
Konvertues youtube ne mp3

Konvertues per Youtube

Pse të shkarkosh përsëri, kur video është në telefonin tuaj? Vetëm shtyp "convert", dhe videoja juaj do të konvertohet brenda disa sekondash! Videoder përmban një konverter të integruar për konvertimin e videove në mp3.

Lexo me shume
Shkarkuesi me i shpejte per Android

Pershpejtuesi i shkarkimeve

Shkarkuesi më i shpejtë në android: Videoder ka një përshpejtues shkarkimi të shpejtë, i cili mund të rrisësh shpejtësinë e shkarkimeve tuaja deri 5 herë. Ju mund të shkarkoni gjithëçka për rreth internetit duke përdorur përshpejtuesin tonë të internetit!

Lexo me shume
Menaxhuesi me i shpejte i shkarkimeve

Menaxhuesi i shkarkimeve

program që i përmban të gjitha në një : Shkarko çfar të duash nga interneti duke përdorur Videoder, menaxho të gjitha shkarkimet në një vend të vetëm!

Lexo me shume

Me shume se 20 site te perfshira

Cfare mendojne njerezit ?

No seriously, just wow. The new Videoder 12.0 is just mind blowing. You guys are seriously doing a great job in building the app. It has become the best download app ever.
amey man

Amey Mane

Your creation is one of the best. It saves lot of data usage and i can see all videos even when i am not accessible to internet. In your latest update you have given 3 options for MP3, and i am loving it.
suhas arora

Suhas Arora


Publikime

Videoder is probably the most functional YouTube ripper around. You search for the YouTube video you want, and the app displays a variety of formats you can download it in, including 1,080p and MP3 (although both of these are in beta, so may occasionally mess up). You simply set a download directory and get ripping.

AndroidPit Logo

Приложение Videoder - мощное и полезное приложение-downloader, которое позволяет загружать музыку и видео с Youtube, Facebook, Instagram, Vimeo, Dailymotion и множества других мультимедийных сайтов, где выложены видеоролики без возможности скачать их.

Softdroid Logo

С её помощью вы сможете не только скачать любой ролик с YouTube в нужном качестве, но и сохранять звуковые дорожки в формате Mp3.

LifeHacker Logo

Ha un’interfaccia utente estremamente semplice da utilizzare, supporta una vasta gamma di formati di output e garantisce download molto rapidi.

Aranzulla Logo

Shitës partnerë

Perreth Videoder

Lexo me shume

Ndihme 24 x 7

Pyetje qe behen shpesh support@videoder.com